HAKKIMIZDA


İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Hakkında

Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne bağlı olarak İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde 1976 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren İstanbul Maden İhracatçıları Birliği madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. İMİB, maden ürünlerinin mevcut ve hedef pazarlarda tanıtımının sağlanmasına, imajının geliştirilmesine ve ihracat potansiyelinin arttırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunarak sektörün gelişimine katkı sağlamak, ihracatçı üye firmaların problemlerine çözüm bulmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Misyonumuz; ilgili kurum ve kuruluşlar karşısında üye ihracatçılarımızı en iyi şekilde temsil etmek, faaliyetlerini sürekli gelişim felsefesiyle sürdürerek ihracatçılarımızın karşılaştığı problemler karşısında proaktif davranmak ve gerçekleşen problemleri en kısa zamanda ve en iyi şekilde çözüme kavuşturmaktır.

Vizyonumuz; ihracata dayalı kalkınma stratejisi çerçevesinde ülke ihracatının artırılmasına yönelik faaliyet gösteren kâr amacı gütmeyen kuruluşlar arasında lider pozisyonunda olmaktır.

Kurumsal Web Sitemiz:

> İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Kurumsal Web Sitesi